Glazen-Maas

Wat is de Glazen-Maas
De Glazen-Maas is een hoogwaardig open glasvezelnetwerk in Rotterdam. Dit glasvezelnetwerk biedt connectiviteit voor het aansluiten van klanten en (eigen) transmissie apparatuur. Niet alleen voor Rotterdam maar ook daarbuiten. Glasvezel is de voorziening van de toekomst. Het is supersnel, veilig, storingsvrij en biedt praktisch ongelimiteerde mogelijkheden. Zoals we gewend zijn aan stromend water en elektriciteit, is het straks vanzelfsprekend om een glasvezelaansluiting te hebben. Dankzij de mogelijkheden die glasvezel biedt ontstaan tevens nieuwe innovatieve producten en toepassingen, zoals zorg- en leren op afstand. De Glazen-Maas biedt een platform voor deze innovatieve behoefte. 

Mogelijkheden
Met een aansluiting op het glasvezelnetwerk Glazen-Maas is het voor zowel profit- als non-profit organisaties mogelijk om een eigen netwerk te bouwen tussen meerdere vestigingen. Het is tevens mogelijk om te koppelen aan nationale- en internationale netwerken. Kortom, de digitale wereld ligt hiermee aan uw voeten.

Glasvezelnetwerk Rotterdam
Afbeelding: glasvezelnetwerk Glazen-Maas Rotterdam

De voordelen

Open glasvezelnetwerk;
Met een aansluiting op glasvezelnetwerk Glazen-Maas heeft u een vrije keuze van connectie mogelijkheden. Dit in tegenstelling tot andere netwerkbeheerders waarbij u alleen gebruik kunt maken van hun eigen diensten. Glazen-Maas is een open glasvezelnetwerk. U kiest zelf uw dienstenleveranciers. Hiermee creĆ«ert u een netwerk dat geheel aansluit op uw wensen. 

Bouwen eigen netwerk;
Het is mogelijk om uw eigen netwerk te bouwen tussen verschillende vestigingen van uw organisatie. Momenteel zijn in de regio Rotterdam en omstreken scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, particuliere bedrijven en theaters aangesloten op glasvezelnetwerk Glazen-Maas. Uiteraard is een aansluiting voor iedereen mogelijk. 

Koppeling met nationale- en internationale netwerken;
Doordat er in het glasvezelnetwerk koppeling is met nationale- en internationale netwerken heeft u wereldwijd digitale toegang. De verbindingen die wij bieden zijn snel, veilig en betrouwbaar. 

Makkelijk overstappen;
U kunt gemakkelijk overstappen naar andere dienstenleveranciers omdat Glazen-Maas een open glasvezelnetwerk is. Hierdoor kunt u overstappen naar elke dienstenleverancier die u wenst. 

Aantrekkelijke tarieven;
Aansluiten op de Glazen-Maas is altijd mogelijk. Vanaf €150,- per maand, exclusief aansluitkosten, huurt u al 1 vezel in ons glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de afstand van uw locatie tot het glasvezelnetwerk. Op verzoek wordt hier een vrijblijvende prijsaanbieding voor gemaakt. 

Powered by: Masterlinks Internet Solutions