slider

Netwerk

Mogelijkheden

oneindige oplossingen

Met een aansluiting op het glasvezelnetwerk Glazen-Maas is het voor zowel profit- als non-profit organisaties mogelijk om een eigen netwerk te bouwen tussen meerdere vestigingen. Het is tevens mogelijk om te koppelen aan nationale- en internationale netwerken. Kortom, de digitale wereld ligt hiermee aan uw voeten.

Contact

De kracht van tachtig kilometer glasvezel…
Ons glasvezelnetwerk is opgebouwd uit een ring van 80 kilometer glasvezelkabel door Rotterdam. In deze ring zitten meerdere glasvezels die afzonderlijk gehuurd kunnen worden, ook wel Dark Fiber genoemd. Glasvezel is een dunne vezel, gemaakt van helder glas. De overdracht bij glasvezel gebeurt niet door elektriciteit, maar door lichtsignalen. Voordeel hiervan is dat de lichtsignalen over grote afstanden data kunnen transporteren en versturen.

Benieuwd naar het glasvezelnetwerk van Glazen-Maas?
Bekijk de ligging van ons netwerk in Rotterdam en omgeving hieronder. Wilt u meer weten of wilt u graag aangesloten worden op ons stabiele glasvezelnetwerk? Neem dan contact met ons op.

Onze voordelen

Open glasvezelnetwerk

Een open netwerk leidt tot eindeloos veel connectieve mogelijkheden. Via Glazen-Maas bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Dit in tegenstelling tot andere netwerkbeheerders, waarbij u slechts gebruik kunt maken van de eigen diensten. Glazen-Maas is met nadruk een open glasvezelnetwerk. Dit houdt in dat u zelf uw dienstenleveranciers kiest. Hiermee creëert u een totaal eigen netwerk, dat naadloos bij uw wensen aansluit.

Makkelijk overstappen

Juist omdat Glazen-Maas een open glasvezelnetwerk is, kunt u gemakkelijk overstappen naar andere dienstenleveranciers. Wij bieden maximale vrijheid; u kunt dus op elk moment overstappen naar elke gewenste dienstenleverancier.

Bouwen eigen netwerk

Uw eigen netwerk ligt binnen handbereik. Via ons is het heel gemakkelijk om uw eigen netwerk te bouwen, bijvoorbeeld tussen verschillende vestigingen van uw organisatie. Dit is ook precies de reden waarom scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, particuliere bedrijven en theaters aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk van Glazen-Maas.

Koppeling met nationale- en internationale netwerken

De wereld ligt letterlijk aan uw voeten. Glazen-Maas is gekoppeld met nationale en internationale netwerken. Uiteraard zijn deze wereldwijde digitale verbindingen snel, veilig en betrouwbaar.

Interesse?

We hebben eindeloze oplossingen